clanok:50

Slovakman 113- harmonogram

Yorge

Publikované 07.09.2015

Ahoj Slovakmani.

Triatlonová sezóna sa v našich končinách chýli ku svojmu koncu, no v našom organizátorskom tábore to ešte stále šľape na plné obrátky. Dôvod je jednoduchý- v kancelárii prezidenta STÚ zostalo ešte niekoľko nerozdelených sád medailí, ktoré nájdu svojich majiteľov už počas najbližšieho víkendu a to v rámci podujatia Slovakman 113, ktoré bude súčasťou Českého aj Slovenského pohára v dlhom triatlone a zároveň Majstrovstvami Slovenskej republiky v strednom triatlone.

Pre všetkých Vás, ktorí sa plánujete aktívne zúčastniť polovičného Slovakmana prinášame krátke informačné pokyny spolu s harmonogramom na sobotu aj nedeľu.

Sobota 12.9.2015

V tento deň bude prebiehať prezentácia pretekárov v kancelárii objektu reštaurácie Farriers od 14 tej do 18 tej hodiny. V areáli Elements resort bude takisto aktívne expo- prezentácia výstavných stánkov našich partnerov.

Nedeľa 13.9.2015

Prezentácia pretekárov bude aj v deň preteku a to od 6:00 do 8:00. Prosíme všetkých pretekárov aby si vyzdvihnutie svojho štartovacieho balíčka nenechávali na poslednú chvíľu. Vyhneme sa tak zbytočným stresom a komplikáciám.

Poučenie pretekárov bude nasledovať v čase 8:10 - 8:30. Ukladanie bicyklov do depa a takisto svojich tašiek  s vecami na cyklistiku/beh bude prebiehať v čase 8:40-9:40. Preteky odštartujú presne o 10:00, spoločný bude štart štafiet aj jednotlivcov. 

Bez kecov okolo:

Sobota 12.9.2015

14:00-18:00 Prezentácia pretekárov

Nedeľa 13.9.2015

06:00-08:00 Prezentácia pretekárov

08:10-08:30 Poučenie pretekárov

08:40-9:40 Ukladanie vecí do depa

10:00 spoločný štart Slovakman 113

14:00 predpokladaný príchod víťaza do cieľa

17:00 slávnostné vyhlásenie výsledkov

 

Želáme Vám vyladenie na ukončenie sezóny podľa predstáv a tešíme sa na stretnutie v Šamoríne!

Slovakman and friends :)

Vaše súkromie

Táto webová stránka používa cookies, aby ste mali čo najlepšie skúsenosti na našich webových stránkach. Používaním našich stránok súhlasíte s používaním súborov cookie. Zistiť viac